Președintele Igor Dodon a anunțat că va efectua o nouă vizită în Federația Rusă, unde va participa la summit-ul șefilor de state CSI, care va avea loc la Soci pe 11 septembrie.

„Am avut o întrevedere cu E.S. Farit Muhametșin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova. Am discutat mai multe subiecte cu privire la politica internă şi externă a țării. Am accentuat asupra necesității dezvoltării și aprofundării relațiilor de colaborare dintre statele noastre în interesul ambelor popoare. În alt context am relatat despre faptul că voi participa la summit-ul Șefilor de State CSI care va avea loc pe 11 octombrie curent, la Soci, sub Președinția Rusiei”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele și-a exprimat anterior speranța ca va reuși să se întâlnească cu liderul rus în această toamnă, la summitul Comunității Statelor Independente. Menționăm că, Dodon și Putin au avut o întrevedere în luna ianuarie a acestui an, iar apoi pe 9 mai, atunci când președintele Moldovei a participat la Parada militară din Piața Roșie.

Foto: Facebook/Igor Dodon