/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ A cerut telefonul pentru un apel de urgență, dar a fugit. Un tânăr din Leova a fost reținut

missing
30 august 2017, ora 10:24

Astfel, poliţiştii au stabilit că în ziua de 19 august curent, bănuitul ar fi însuşit prin înşelăciune şi abuz de încredere telefonul mobil al unei femei, sub pretextul efectuării unui apel telefonic de urgenţă, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Incidentul a avut loc în Piaţa centrală, iar femeia s-a adresat după ajutor ulterior. Potrivit ei, telefonul mobil de model „Samsung Galaxy J2”, valorează 2.600 de lei.

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar telefonul victimei l-ar fi vândut unui necunoscut. Respectiv, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor şi altor cazuri similare, bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este cercetat penal pentru escrocherie şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 17 000 lei la 27 000 lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram