/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ce categorii de elevi vor beneficia de mese gratuite în timpul programului școlar

01 septembrie 2017, ora 16:15

Pentru grupa pregătitoare costul unei mese va fi de 21 de lei. Toți elevii claselor I-IV-a și cei din familii vulnerabile din clasele a V-IX-a vor fi asigurați cu dejun cald, care va costa 10,50 lei. Pentru elevii grupelor cu program prelungit, costul alimentației va fi de 19,30 lei. La fel şi pentru elevii care au fost bolnavi de TBC și cei care au contactat focarele cu TBC.

În școlile de tip internat pentru elevii domiciliați masa va costa 47,50 lei, iar pentru cei nedomiciliați – 41 lei. În licee și clase sportive, pentru clasele primare, o masă la cantină va fi de 29,80 lei. Pentru clasele a V-VIII-a – 32,80 lei, iar pentru clasele a IX-XII-a – 35,80 lei. Pentru cei din clasele a V-VIII-a, din licee și clase sportive, care stau în cămine – 43,50 lei, iar din clasele a IX-XII-a – 57,90 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram