/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Cetățenii sunt invitați să participe la concursul de design pentru monedele comemorative și jubiliare

missing
02 septembrie 2017, ora 13:30

Vor fi acceptați participanții care au prezentat cel puțin un design pentru o tematică. Numărul de designe prezentate de un participant pentru o tematică nu este limitat. Vor fi selectate designele originale, care oferă posibilitatea executării acestora pe suprafața monedei.

Cerințele privind designul monedelor sunt expuse în Caietul de sarcini privind organizarea concursului „Elaborarea designului pentru monedele comemorative și jubiliare, emisia 2017 ” , ce poate fi accesat AICI.

Schițele de design se vor depune la Banca Națională a Moldovei, în condițiile prevăzute în Caietul de sarcini, până la data de 21 septembrie 2017, ora 14.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram