La piaţă, preţurile legumelor şi fructelor de sezon cresc în comparație cu cele de acum două săptămâni. Excepție fac roşiile şi castraveţii. Roşiile mai pot fi găsite cu 5 lei kilogramul, iar castraveți pornesc de la 8 lei/kg. Ardeii și vinetele costă 8-9 lei. Acum două săptămâni, acestea puteau fi cumpărate cu 6-7 lei kilogramul, transmite IPN.

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 18 lei. Cartofii au rămas la preţul de 6 lei. Iar varza se vinde cu 5 lei kilogramul.

Verdeața s-a scumpit. Legătura de pătrunjel, mărar şi ceapă verde costă 4 lei, la unele tarabe chiar și 5 lei. Toată vara acestea puteau fi cumpărate cu 2 lei.

Un kilogram de piersici se vinde cu cel puţin 10 lei, acelaşi preţ de acum două săptămâni. Pepenele roșu poate fi cumpărat cu 2 lei/kg, mai scump cu un leu, iar pepenele galben – cu 4 lei, la nivelul de acum două săptămâni. Coarnele se vând cu 15-18 lei kilogramul. Preţul este în scădere faţă de acum două săptămâni.

Un kilogram de prune porneşte de la 8 lei, preţul rămânând acelaşi. Prețul unui kilogram de struguri este de 10 lei, faţă de 12 lei acum două săptămâni.