/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ A cumpărat înghețată mai multor copii, după care i-a furat unuia telefonul mobil. Poliția îl caută

02 septembrie 2017, ora 12:04

Ulterior, minorii au mers cu el la un market din preajmă, unde le-a procurat fiecăruia câte o îngheţată, după care au ieşit din magazin, acţiunile fiind surprinse de camerele de supraveghere instalate în local. La un moment dat, individul ar fi cerut telefonul mobil unuia dintre minori, pentru a efectua un apel telefonic şi a dispărut într-o direcţie necunoscută. Respectiv, poliţiştii au fost alertaţi de către părinţii minorului, care au comunicat că telefonul de modelul „Galaxy J7” valorează peste 6.000 lei.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală sub aspectul comiterii infracţiunii de escrocherie, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 17.000 lei la 27.000 lei sau închisoare de la 2 la 6 ani

Cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice datele la numerele de contact: 0 696 19999 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea sursei de informare este garantată.

Poliţia Capitalei recomandă părinţilor, să supravegheze şi să instruiască copiii, de a nu comunica cu persoane necunoscute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram