/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Președintele Igor Dodon îndeamnă cetățenii să iasă la proteste

missing
03 septembrie 2017, ora 13:51

Igor Dodon a menționat că oamenii vor ieși în stradă în susținerea celor patru subiecte care ar fi trebuit înaintate la referendumul consultativ. Totodată, președintele susține că actualmente nu mai are rost să se meargă cu proteste în jurul Guvernului. „Oamenii vor veni la Chișinău la îndemnul președintelui și aceasta va fi convocarea Marii Adunări Naționale, care trebuie să adopte decizii concrete. Apoi aceste decizii vor fi transformate în decrete prezidențiale. Dar nu pe 24 septembrie”, spune președintele.

Potrivit șefului statului, convocarea Marii Adunări Naționale ar putea avea loc în situația în care Partidul Democrat se pregătește serios de destabilizarea situației în țară sau dacă vor fi lansate diferite inițiative de demitere a președintelui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram