/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cetățenii vor putea evolua CNAS. PNUD oferă 10 mii de dolari pentru crearea unei aplicații

missing
04 septembrie 2017, ora 15:18

Consultanta MiLab, Anastasia Radu, a spus că în perioada 12 – 26 septembrie 2017, participanții trebuie să conceapă aplicații prin care, pe de o parte, cetățenii să aibă posibilitatea reală să-și manifeste gradul de satisfacție față de modul în care au fost deserviți, iar, pe de altă parte, funcționarii să poată efectua rapoarte analitice pe baza reacțiilor respective.

Participanții la atelier vor fi ghidați de mentori, iar un juriu profesionist va evalua la final soluțiile prezentate. Echipa care va dezvolta cea mai bună soluție IT la atelier va câștiga $10 mii pentru dezvoltarea și implementarea soluției propuse.

Doritorii să participe la atelier trebuie să se înregistreze până pe 8 septembrie.

MiLab este un proiect comun al PNUD Moldova și Cancelariei de Stat, în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC și CNAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram