/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Oficiul Național Erasmus+ lansează o campanie de informare pentru tinerii interesați de studii europene

missing
04 septembrie 2017, ora 14:19

Primul eveniment din seria „Information Day”, va avea loc joi, 14 septembrie, la Universitatea de Stat din Moldova.

În cadrul întâlnirilor, toți cei care doresc să obțină o bursă Erasmus+ vor avea ocazia să afle cum funcționează Programul UE pentru Educație, Formare, Tineret și Sport 2014-2020, care sunt condițiile de aplicare și tipurile de mobilități disponibile pentru țara noastră. De asemenea, vor fi împărtășite experiențe ale studenților care au beneficiat de mobilități oferite de Erasmus+.

La eveniment, membrii echipei Oficiului Erasmus+ vor răspunde la întrebările de interes pentru tineri privitor la Program, iar departamentele de relații internaționale din cadrul mai multor universități din capitală vor prezenta ofertele de mobilitate pentru anul academic curent.

Organizatorii vor continua seria de întâlniri cu studenții la universitățile din Bălți (5 octombrie), Cahul și Comrat (18 octombrie).

În cadrul selecțiilor din 2015, 2016, 2017 au fost acordate circa 1300 de mobilități pentru studenți și cadre didactice universitare din Republica Moldova.

„Information Day” este o campanie anuală de informare, organizată de către Oficiul Național Erasmus+ în Moldova care are scopul de a prezenta oportunitățile Programului Erasmus+ în rândul studenților și tinerilor din Republica Moldova, precum și de a promova internaționalizarea studiilor, mobilitatea și schimburile de experiență pentru studenții din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram