/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ A străbătut munții Africii de Sud. Ryan Sandes țintește din nou trofeul Couglar

missing
05 septembrie 2017, ora 15:18

Sud-africanul a dat dovadă de o rezistență impresionantă. Pur și simplu a făcut imposibilul, străbătând zonele muntoase din Africa de Sud – acolo unde până acum se putea trece doar cu elicopterul. Fiind un sport extrem de periculos, datorită obstacolelor care apar și distanțelor imense care trebuie parcurse, echipamentul necesar și proviziile sunt indispensabile.

Campionul din acest an, Ryan Sandes, este unul dintre cei mai experimentați alergători de curse complicate. Acesta țintește din nou trofeul Couglar. Competiția, organizată în munții din Statele de Vest, se desfășoară pe o distanță de 160 de kilometri. Participanții se ridică până la altitudinea de 7000 de metri. Și asta nu e tot. Alergătorii trebuie să încheie cursa înfricoșătoare în mai puțin de 30 de ore. Maratoniștii sunt dispuși să înfrunte orice riscuri, unul dintre acestea fiind temperaturile extrem de înalte. Competiția este organizată anual.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram