/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Relațiile ostile continuă. Putin anunță că Rusia ar putea expulza încă 155 de diplomaţi americani

05 septembrie 2017, ora 14:06

„Ne rezervăm dreptul de a lua o decizie în privința numărului de diplomați americani din Moscova. Dar nu vom face asta acum”, a declarat Putin la o conferință de presa.

Reacția vine după ce, sâmbătă, diplomații ruși au părăsit câteva imobile ale misiunii Rusiei din SUA, inclusiv consulatul din San Francisco, la cererea autorităților americane. Asta după ce Moscova a redus numărul diplomaților americani din Rusia. Autoritățile ruse au anunțat anterior reducerea prezenței diplomatice americane în Rusia cu 455 de persoane până la 1 septembrie, același număr de diplomați pe care Rusia îl are în Statele Unite ale Americii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram