/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Chirtoacă comentează: S-a decis acoperirea abuzurilor din dosarul parcărilor, cu un alt dosar, mai ilegal decât primul

missing
06 septembrie 2017, ora 16:56

Totodată, acesta explică că noul dosar este construit în baza unor tranzacții de împăcare cu mai mulți cetățeni care trebuiau să primească spații locative din partea Primăriei. Oameni care blocau activitatea primăriei, iar el a găsit o soluție viabilă.

„Apropo, subsemnatul are nu mai știu câte procese administrative de la cei cu hotărâri judecătorești cu amenzi aplicate pentru că nu am rezolvat tuturor aceasta problemă cu asigurarea cu spațiu locativ. Și în prezent sunt asemenea procese. Mi-au blocat la un moment dat și posibilitatea de a-mi face pașaport”, a adăugat primarul suspendat al Capitalei.

Acesta mai spune concluzia cu care a rămas este „dacă nu rezolvi problema – dosare administrative, dacă găsești o cale pentru rezolvarea problemei – dosar penal. Cum trebuia de procedat?”, se întreabă Chirtoacă.

Acesta a mai spus că dacă și trebuie deschis cuiva dosar penal, „atunci în primul rând Parlamentului și Guvernului pentru că au votat o lege populistă, fără acoperire financiara dând speranțe goale oamenilor respectivi și punând în situație de blocaj autoritățile locale”, a concluzionat edilul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram