/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Mărfuri de contrabandă de un milion de lei. Aduceau produsele de la piața „KM 7” prin regiunea transnistreană

missing
07 septembrie 2017, ora 15:04

Activitatea infracțională a grupării a fost documentată timp de aproximativ o lună de zile, perioadă în care au fost acumulate suficiente materiale probatorii privind caracterul ilicit al operațiunilor desfășurate, precum și informații cu privire la locul depozitării și păstrării bunurilor de contrabandă.

Pe acest caz sunt cercetați doi locuitori ai raionului Hâncești, care au fost reținuți în flagrant în momentul repartizării loturilor de contrabandă.

Reținerea a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 6 septembrie, într-un depozit închiriat de suspecți, unde au fost depistate mai multe loturi de articole vestimentare și de încălțăminte, în asortiment, valoarea cărora se estimează la aproximativ un milion de lei.

Suspecții au fost reținuți pe un termen de 72 de ore. Aceștia riscă pedepse sub formă de privațiune de libertate pe un termen de până la 10 ani.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor figuranților implicați în schema de contrabandă documentată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram