/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Luptătoarea Mariana Drăguțan ar putea câștiga astăzi bronzul la Campionatul Mondial printre cadeți

missing
08 septembrie 2017, ora 10:16

Asta după ce a învins-o pe americanca Alisha Sue Howk, cu 10-8 și a pierdut în sferturi cu 0-8 româncei Andreea Beatrice Ana, care este calificată în finala categoriei de greutate 52 kg. În schimb, Mariana Draguțan va lupta contra nemțoaicei Josefine Maria Purschke pentru calificarea în meciul pentru medalia de bronz.

La 46 kg, Maria Leorda s-a oprit în sferturi, iar Irina Ringaci a cedat în recalificări, înregistrând două victorii și două înfrângeri.
La luptele greco-romane cel mai bun rezultat l-a obținut Maxim Canțer la 58 kg. În calificări, elevul liceului municipal sportiv a trecut de tunisianul Montassar Nasraoui, cu 3-1, iar în optimi l-a învins pe turcul Mustafa Safa Yildirim, cu 8-4. În sferturi, Canțer i-a cedat viitorului campion, iranianul Mohsen Fathollah Madhani, scor 0-8. Apoi, în recalificări, Canțer a fost învins de bulgarul Ivo Krasimirov Iliev, cu 3-9.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram