/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ A beneficiat de masaj, iar ulterior a refuzat să achite serviciile. A mai jefuit maseuza de mobil și bani

missing
08 septembrie 2017, ora 10:37

Conform informaţiilor documentate de către polițiști şi declarațiilor făcute de către victimă, în vârstă de 21 ani, individul ar fi venit la o procedură de masaj. Ulterior, el n-ar fi achitat pentru serviciile prestate şi în mod deschis a deposedat-o de telefonul mobil în valoare de 8.000 lei şi bani în sumă de 800 lei.

Incidentul a avut loc la finele lunii august curent, iar individul a fost localizat pe o stradă din Capitală la ziua de ieri, fiind încătușat şi escortat la Inspectorat pentru audieri.

Actualmente bănuitul este reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de jaf. Conform legii el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani. Este de menţionat că acesta a fost anterior condamnat pentru infracţiuni patrimoniale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram