/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Directorul unei şcoli auto condamnat la trei ani de închisoare. A primit 27 mii lei pentru a influența la examen

missing
11 septembrie 2017, ora 09:35

Concomitent, a fost dispusă încasarea de la inculpat a sumei de 27 mii lei – sumă transmisă acestuia pentru săvârșirea infracţiunii. De asemenea, instanța de judecată a menţinut sechestrul aplicat asupra bunurilor imobile ce-i aparțin inculpatului, aplicat în cadrul urmăririi penale în scopul garantării executării confiscării speciale.

Procurorii au demonstrat că, în intervalul anilor 2015 – 2016, inculpatul a pretins şi primit de la o persoană 27 mii lei, susținând că poate influența persoane publice din cadrul Secţiei Înmatriculare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto Bălți a Întreprinderii de Stat „CRIS „Registru”, să aprecieze pozitiv cunoştinţele acestuia la examenul pentru obţinerea permisului de conducere de categoriile „D” și „E”.

În cadrul examinării cauzei în instanţa de judecată, inculpatul şi-a recunoscut vina în săvârşirea infracţiunii incriminate.

De notat că, inculpatul nu este la prima abatere, acesta fiind anterior condamnat pentru acţiuni similare la o pedeapsă nonprivativă de libertate.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram