/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Inundații devastatoare în Italia. Șapte oameni au murit, iar trei sunt dați dispăruți

missing
11 septembrie 2017, ora 16:28

În doar câteva minute, au căzut 170 de litri de apă pe metrul pătrat. Bilanțul morților ar putea crește în următoarele ore, dat fiind faptul că mai multe persoane sunt în continuare date dispărute. Patru persoane au fost găsite moarte într-un subsol, un alt cadavru a fost găsit pe stradă, iar un șofer a decedat după ce mașina sa a fost luată de un torent de noroi. Printre dispăruți se numără și copii. O altă persoană a murit la Monterotondo, unde s-au produs alunecări de teren. Zeci de oameni s-au trezit peste noapte cu mașinile în noroi, iar unii și-au pierdut o parte din bunuri.

Zeci de case au fost avariate, iar mai multe drumuri sunt blocate. Din cauza ploilor mai multe mașini au fost avariate, iar unul dintre barajele de la Marea Ligurică a cedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram