/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

DEPORTU.NET - aplicația care te ajută să eviți deportarea din Federația Rusă

12 septembrie 2017, ora 13:33

Astfel, dacă vă instalați aplicația DEPORTU.NET veți primi informații care vă vor ajuta să nu încălcați legislația Rusiei. Utilizatorul va primi informații despre perioada de ședere posibilă în Rusia, data intrării sale în Rusia și plecarea în timp util din Rusia. De asemenea, programul va informa în timp util cetățeanul străin despre acțiunile care trebuie făcute prompt și fără încălcări pentru a se conforma procesării oricăror documente pe teritoriul Federației Ruse.

În plus față de ajutorul oferit de aplicația mobilă DEPORTU.NET, ca bonus veți primi o cantitate mare de informații suplimentare, cum ar fi:
– motivele și modalitățile de ridicare a interdicției privind intrarea, deportarea sau deportarea administrativă;
– determinarea scopului intrării în Rusia, completarea cardului de migrare și înregistrarea în Federația Rusă;
– procedura de eliberare a brevetului sau a permisului de munca;
– înregistrarea permisului de ședere temporară sau a permisului de ședere;
– Motive pentru refuzul de a elibera un brevet, RWP, permis de ședere, cetățenie rusă etc.
– procesul de participare la programul voluntar de reinstalare;
– primirea statutului de vorbitor nativ al limbii ruse;

Aplicația este disponibilă pe Play Store și Apple Store. Dezvoltatorii aplicației activează în cadrul unui centru de consultanță pentru cetățenii străini privind legislația R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram