/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/DOC/ CMC decide astăzi data referendumului de demitere a primarului Dorin Chirtoacă

missing
12 septembrie 2017, ora 10:41

Anunţul a fost lansat după ce Curtea de Apel a lăsat în vigoare încheierea Judecătoriei Chișinău prin care a fost validat demersul grupului de inițiativă privind organizarea referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă.

„În primăvară am putea avea alegeri noi în Chișinău, iar locuitorii Capitalei vor avea posibilitatea să aleagă un primar care să-i reprezinte”, a scris Ion Ceban. Consilierul susține că prealabil, referendumul ar putea avea loc pe 19 noiembrie.

În timpul ședinței consilierii urmează să decidă data referendumului, dar și întrebările din buletin.

Menționăm că ieri, 11 septembrie, Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest al lui Dorin Chirtoacă, pentru încă 30 de zile, în dosarul parcărilor cu plată. Totodată, i-a fost respinsă cererea privind părăsirea țării pentru a participa la Congresul puterilor locale.

Foto: Facebook/Iv Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram