/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ În UTA Găgăuzia se instalează semne de circulație în limba găgăuză

12 septembrie 2017, ora 16:44

În total, au fost alocate 380 mii lei pentru producerea și instalarea a 196 de plăci în 26 de localități. Contractorul care a efectuat lucrarea a fost determinat printr-o licitație.

„Au fost instalate semne rutiere noi în Comrat, câteva sate din raionul Comrat. Presupun că până la sfârșitul lunii septembrie semne noi de circulație vor apărea în toate satele și orașele autonomiei”, a declarat Vladimir Panfilov, pentru sursa citată.

Anterior, cu sprijinul financiar al agenției turcești de dezvoltare TIKA, au fost instalate plăcuțe pe instituțiile de stat ale autonomiei în trei limbi – româna, găgăuza și rusa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram