/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Bestia se domolește. Uraganul IRMA a scăzut în intensitate, devenind furtună tropicală

missing
12 septembrie 2017, ora 17:06

Potrivit primelor estimări, în Florida, uraganul „Irma” a fost mai puțin distructiv decât se așteptau autoritățile. În schimb, acesta a devastat mai multe insule din Caraibe, provocand 27 de decese în această regiune.

„Noi suntem aici fară apă, fără lumină. Ciclonul a distrus tot. Mâncăm orez cu apă și ou. Dumnezeu să aibă milă de toți. Am pierdut tot.”

Ciclonul, care a ajuns deasupra coastei de vest a statului american, a scăzut în intensitate până la categoria a 2-a din cele 5, a anunțat Centrul american al uraganelor.

ONU a estimat că 37 de milioane de persoane ar fi fost afectate de uraganul „Irma” pe traiectoria sa spre Florida. Cele mai mari pagube au fost înregistrate în Barbuda – micuța insulă a fost distrusă în proporție de 95%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram