/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Încep meciurile din grupele UEFA Champions League. Ne așteptă numeroase dueluri interesante

12 septembrie 2017, ora 17:07

Startul UEFA Champions League se anunță a fi unul pe măsura așteptărilor. Cel mai așteptat meci se dă în grupa D. Formația Italiană Juventus Torino, cu legendarul Jianluiggi Buffon în poartă, va încerca să țină piept Barcelonei lui Messi pe Camp Nou. În aceeași grupă, grecii de la Olimpyacos îi vor înfrunta acasă pe cei de la Sporting Lisabona.

În grupa C, Chelsea Londra, se va duela acasă cu formația care a eliminat-o pe Sheriff Tiraspol din preliminariile Champions League, Qarabakh. Tot în această grupă Atletico Madrid va pleca în capitala Italiei, pentru a înfrunta clubul AS Roma.

Iar PSG, cu transferurile sale de milioane de euro, pleacă în Scoția, unde va încerca să acumuleze 3 puncte împotriva clubului Celtic, în grupa B. Bayern Munchen pleacă în Belgia, unde va debuta împotriva formației Anderlecht.

În grupa A, Manchester United înfruntă formația Basel, iar CSKA Moscova pleacă în Portugalia pentru meciul cu Benefica Lisabona.

Meciurile primei etape a UCL se vor disputa pe 12 și 13 septembrie, ora 21:45.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram