Astăzi se dă start celei mai prestigioase competiții europene de fotbal inter-cluburi, UEFA Champions League. Echipele PSG, Chelsea Londra și Bayern Munchen vor face primul pas spre trofeul mult râvnit. Unul din cele mai așteptate dueluri va fi cel între FC Barcelona și Juventus Torino din cadrul grupei D.

Startul UEFA Champions League se anunță a fi unul pe măsura așteptărilor. Cel mai așteptat meci se dă în grupa D. Formația Italiană Juventus Torino, cu legendarul Jianluiggi Buffon în poartă, va încerca să țină piept Barcelonei lui Messi pe Camp Nou. În aceeași grupă, grecii de la Olimpyacos îi vor înfrunta acasă pe cei de la Sporting Lisabona.

În grupa C, Chelsea Londra, se va duela acasă cu formația care a eliminat-o pe Sheriff Tiraspol din preliminariile Champions League, Qarabakh. Tot în această grupă Atletico Madrid va pleca în capitala Italiei, pentru a înfrunta clubul AS Roma.

Iar PSG, cu transferurile sale de milioane de euro, pleacă în Scoția, unde va încerca să acumuleze 3 puncte împotriva clubului Celtic, în grupa B. Bayern Munchen pleacă în Belgia, unde va debuta împotriva formației Anderlecht.

În grupa A, Manchester United înfruntă formația Basel, iar CSKA Moscova pleacă în Portugalia pentru meciul cu Benefica Lisabona.

Meciurile primei etape a UCL se vor disputa pe 12 și 13 septembrie, ora 21:45.