/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Un escroc, reținut şi încătușat în plină stradă. Făcea promisiuni false de angajări peste hotare

12 septembrie 2017, ora 10:33

Conform informaţiilor acumulate şi declaraţiilor făcute de către victime, individul ar fi însuşit prin înşelăciune şi abuz de încredere mijloace financiare, sub pretextul perfectării actelor necesare şi angajării în câmpul muncii peste hotarele ţării. Până în prezent, el ar fi încasat bani în sumă de peste 25000 lei, iar victimelor nu le-ar fi prestat niciun serviciu în acest sens. Potenţialele victime erau căutate prin intermedul reţelelor de socializare, postând anunţuri de perfectare a actelor necesare şi angajare în câmpul muncii.

Actualmente individul este cercetat penal pentru escrocherie în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 17 000 lei la 27 000 lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău solicită cetăţenilor care au avut de pătimit din cauza învinuitului, să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Centru din strada Bulgară 40, pentru a depune plângeri conform legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram