/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

„Prima casă”, marca Dodon. După Chirtoacă și Filip, și șeful statului vine cu un program de credite ipotecare pentru tineri

13 septembrie 2017, ora 14:37

„Am elaborat un proiect național – program ipotecar pentru familiile tinere, este vorba de familiile tinere până în 35 de ani, pentru oferirea unui credit ipotecar cu garanție de stat cu scadența de 20 de ani cu dobânda până la 5%”, a explicat președintele.

Acesta a precizat că conceptul programului a fost elaborat de echipa prezidențială și acum urmează să găsească surse de finanțare externă. „Mă voi adresa partenerilor extern pentru a găsi surse de finanțare, pentru că ele pot fi doar externe cu garanții de stat pentru a oferi tinerilor o posibilitate și o motivare suplimentară de a rămâne în țară”, a precizat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram