/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A declarat polițiștilor că transportă baloturi de fân, iar în realitate transporta peste o mie de litri de alcool

missing
13 septembrie 2017, ora 13:26

La solicitarea polițiștilor, bărbatul nu a putut prezenta careva acte ce ar confirma provenienţa alcoolului etilic, totodată, nici nu a comunicat destinația finală a mărfii.

Alcoolul a fost ridicat pentru efectuarea analizelor necesare și stabilirea calității.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate, dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani.

Polițiștii întreprind măsuri în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în această schemă frauduloasă de transportare, distribuire a alcoolului etilic şi stabilirea prejudiciului cauzat statului, precum și atragerea la răspundere contravențională sau penală a persoanelor implicate.

Menționăm că, pe întreg teritoriul țării, în permanență, sunt desfășurate operațiuni privind depistarea alcoolului contrafăcut și combaterea comerțului ilicit al acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram