/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ În lumina reflectoarelor. Un patruped de la Poliția de Frontieră, actor într-o piesă de teatru

missing
13 septembrie 2017, ora 15:27

Cu prestațiile sale spectaculoase a atras mii de priviri câinele Poliției de Frontieră Laky, având un rol impunător în acest spectacol. Șarmul, iscusința și prezența scenică au surprins în mod neașteptat spectatorii, meritând toată admirația pe parcursul piesei, jucate ca un adevărat actor.

Piesa va fi jucată și în acest week-end, în cadrul unui turneu în România, organizat cu ocazia Festivalului Internațional Multicultural de Teatru „TRANSIT FEST”, în care patrupedul Laky, asistat de specialistul principal al Centrului chinologic al IGPF, Ghenadie Rotaru, își va continua prestația sa, demonstrându-și talentul său și încântând cu abilitățile sale teatrale și publicul din afara țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram