Poliția a documentat activitatea frauduloasă a unei femei în cadrul măsurilor demarate de protejare a mărcilor comerciale, precum și relevarea cazurilor de comercializare a mărfurilor fără acte de proveniență

Oamenii legi au depistat o gheretă pe teritoriul pieței comerciale din strada Calea Moșilor, unde era expus spre vânzare un lot impunător de produse cosmetice și articole de parfumerie cu semne evidente de falsificare, pe care erau aplicate mărci comerciale a unor producători de talie internațională. Produsele în valoare de peste 110 000 lei au fost ridicate și urmează a fi supuse unor expertize, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor ce prezintă interes acțiunilor de investigații. La solicitarea polițiștilor de a prezenta actele necesare, ce ar demonstra proveniența, persoana se încurca în declarații.

Actualmente se stabilește suma prejudiciului adus titularilor de drept a căror mărci comerciale sunt protejate conform legislației în vigoare, iar acțiunile persoanei urmează a fi calificate juridic după finisarea cercetărilor, pentru aplicarea sancțiunilor prevăzute de lege.