/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ RISE: Un pastor american implicat într-un scandal sexual dintr-un centru de plasament din Moldova

missing
13 septembrie 2017, ora 10:36

Pastorul american, în vârstă de 62 a decis să creeze case de plasament temporar pentru tinerii aflați în situații de risc. Pastorul organiza pelerinaje la bisericile de peste ocean și Marea Britanie, fiind însoțit de fetele din „Casa Stela”. Ele erau nevoite să povestească amintiri dureroase din copilărie.

Philip Cameron a fost exclus în 2015 de la conducerea organizației. Se întâmpla după ce mai multe fete din „Casa Stela” s-au plâns pe comportamentul indecent al pastorului.

Unul dintre episoade este reconstituit în detalii de o fostă rezidentă a „Casei Stela”. RISE Moldova a intrat în posesia acestei declarații: „A început să mă întrebe ce știu despre cancerul la sân. Mi-a explicat cât de periculos poate fi […] Și mi-a cerut să-mi arate cum se face o verificare prin palpare. Philip mi-a zis să-mi las tricoul și sutienul. M-a atins timp de 1-2 minute, după și-a lăsat mâinile mai jos. Și-a strecurat mâinile în pantalonii pijamalei și mi-a atins organele genitale. A mers mai departe și și-a introdus un deget în vagin și, după un timp, m-a întrebat dacă am avut orgasm”.

În cadrul anchetei interne, Cameron a recunoscut că a atins fetele sub pretextul de a le verifica de cancer la sân, dar fără a avea vreo intenție erotică.

Investigația integrală poate fi citită pe site-ul RISE Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram