/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Student FEST”: Festivalul unde te vei distra cu colegii de facultate în compania celor mai buni DJ și a trupei The Motans

14 septembrie 2017, ora 17:09

Evenimentul va avea loc în aer liber şi va include cinci zone:
– Zona de conferință, zonă unde vor fi prezentate discursuri a celor mai activi tineri din țară;
– Zona de oportunități, târg de ONG-uri și oportunități de angajare pentru studenți;
– Zonă creativă, zonă în care va fi prezentată expoziția de fotografii: „Studenția văzută prin obiectivul aparatului de fotografiat”.
– Zona de odihnă;
– Zona scenă, la eveniment vor evolua interpreți cunoscuţi, DJ de renume și a faimoasa trupă The Motans.

În cadrul festivalului veți avea parte de muzică bună și drive, concursuri și premii pe măsură, discuții despre viața studenţească, de asemenea vei participa la lansarea primei platforme de crowdfunding din Republica Moldova, creată de tineri pentru tineri.

Festivalul se va desfășura la data de 15 septembrie, între 19:00 -01:00, în Parcul Industrial „Tracom”, strada Columna 170, întrarea de pe Mihai Viteazul, 13 (vizavi de ICE BRAVO)

Festivalul Cultural „Student Fest” este organizat de A.O. Comunitatea Tinerilor Ambițioși din Republica Moldova, cu sprijinul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram