Un echipaj medical a fost solicitat de urgență la un bloc din orașul Tg. Frumos, după ce un tânăr s-a aruncat de la etaj. M. Serghia, în vârstă de 26 ani, a recurs la acest gest pe fondul unui conflict cu soția. În dimineața zilei de marți spre miercuri, în jurul orei 3:00, un vecin a fost trezit de țipetele care se auzeau din apartamentul de alături unde locuiesc cei doi tineri.

La un moment dat, acesta a auzit un zgomot ciudat și când s-a uitat pe geam l-a văzut pe vecin întins pe asfalt. Acesta a sunat imediat la Serviciul 112 și un echipaj medical s-a deplasat la fața locului. Tânărul din Republica Moldova s-a aruncat de la etajul patru, de la aproximativ 10 metri.

Medicul care s-a deplasat la fața locului l-a intubat pe pacient și l-a transportat la Spitalul «Sf. Spiridon» din Iași. Pacientul a fost dus direct în sala de operație. În urma impactului cu solul, pacientul a suferit o ruptura de vezica urinara și lacerații ușoare. Post operator evoluția stării de sănătate a pacientului este stabila.