Un individ în vârstă de 47 ani, domiciliat în Capitală, a fost încătuşat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani, după ce aceștia au fost alertaţi de către fosta concubină. Acesta a fost reţinut pe o stradă din Capitală şi escortat la Inspectorat pentru audieri.

Conform primelor informaţii şi circumstanţe documentate de către poliţişti, individul ar fi mers la domiciliu şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit pe fosta concubină şi fiul ei minor. Potrivit victimei, anterior bănuitul ar fi stropit-o cu o soluţie necunoscută peste faţă şi ar fi ameninţat-o să nu se adreseze după ajutor poliţiştilor, întrucât riscă să fie omorâtă.

Este de menţionat că bănuitul anterior a fost condamnat pentru atac tâlhăresc, iar în prezent este cercetat penal pentru ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Dacă instanţa de judecată îl va recunoaşte vinovat de cele întâmplate,a tunci el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 15 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să informeze neîntârziat serviciul 902 despre orice infracţiune sau contravenţie sesizată.