/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ A amenințat-o cu un cuțit. Un bărbat, reținut după ce şi-ar fi amenințat cu moartea fosta concubină și fiul ei minor

missing
14 septembrie 2017, ora 10:37

Conform primelor informaţii şi circumstanţe documentate de către poliţişti, individul ar fi mers la domiciliu şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit pe fosta concubină şi fiul ei minor. Potrivit victimei, anterior bănuitul ar fi stropit-o cu o soluţie necunoscută peste faţă şi ar fi ameninţat-o să nu se adreseze după ajutor poliţiştilor, întrucât riscă să fie omorâtă.

Este de menţionat că bănuitul anterior a fost condamnat pentru atac tâlhăresc, iar în prezent este cercetat penal pentru ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Dacă instanţa de judecată îl va recunoaşte vinovat de cele întâmplate,a tunci el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 15 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să informeze neîntârziat serviciul 902 despre orice infracţiune sau contravenţie sesizată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram