/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Nereguli într-un magazin din strada Dosoftei: Angajaţi neoficial şi produse cu termen expirat

missing
14 septembrie 2017, ora 08:55

Fiind verificat aparatul de casă şi control, s-a constatat că peste 1.000 de lei n-ar fi fost contabilizaţi corespuzător, iar registrul nu este completat corespunzător.

Totodată s-au depistat produse alimentare cu termenii de valabilitate expiraţi, păstrate în condiții insalubre, iar schema de evacuare în caz de incendiu lipsea pe perete.

În acest context, toate încălcările au fost consemnate prin procesul verbal de cercetare la faţa locului, care va fi transmis pentru luare de atitudine conform competenţei către Inspectoratul Fiscal de Stat, Inspecţia Muncii, ANSA şi Agenţia pentru protecţia consumatorilor.

Ca rezultat al acțiunilor de cercetare, persoanele vizate în materialele acumulate de către poliţişti, urmează să se prezinte la Inspectorat pentru chestionări suplimentare.

Agentul economic riscă să fie sancționat de către polițiști cu amendă în mărime de până la 15.000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram