Un individ în vârstă de 41 ani, originar din raionul Străşeni, a fost reținut după ce a fost dat în căutare pentru că ar fi maltratat cu bestialitate un amic de pahar, după ce ar fi servit băuturi alcoolice la domiciliul victimei. Ulterior, din cauza leziunilor corporale grave provocate, bărbatul de 42 ani a decedat, iar făptașul a fugit într-o direcție necunoscută.

Totodată poliţiştii au stabilit că, bănuitul ar fi fost implicat şi într-un caz de furt în timp ce se deplasa cu maxi-taxi de pe ruta 116.

Potrivit victimei, care s-a dovedit a fi o femeie de 37 ani, individul i-ar fi sustras telefonul mobil din buzunar în valoare de 2.000 lei.

De asemenea, individul era căutat de către poliţiştii sectorului Centru, pentru păstrare ilegală de substanţe narcotice.

Actualmente individul este cercetat penal în stare de arest pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care a provocat decesul victimei. Conform legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu privarea de libertate pe un termen de la 12 ani până la 15 ani.