/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un recidivist periculos, reținut. Și-a maltratat cu bestialitate un amic de pahar, care ulterior a decedat

missing
14 septembrie 2017, ora 11:03

Totodată poliţiştii au stabilit că, bănuitul ar fi fost implicat şi într-un caz de furt în timp ce se deplasa cu maxi-taxi de pe ruta 116.

Potrivit victimei, care s-a dovedit a fi o femeie de 37 ani, individul i-ar fi sustras telefonul mobil din buzunar în valoare de 2.000 lei.

De asemenea, individul era căutat de către poliţiştii sectorului Centru, pentru păstrare ilegală de substanţe narcotice.

Actualmente individul este cercetat penal în stare de arest pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care a provocat decesul victimei. Conform legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu privarea de libertate pe un termen de la 12 ani până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram