TV8 vine cu o noua schimbare! Începând cu 18 septembrie, postul nostru de televiziune va renunța la contentul procurat din Federația Rusa, înlocuindu-l cu produse televizate europene. De asemenea, în exclusivitate pentru Moldova, vor fi difuzate filme și seriale marca BBC. Emisiuni de divertisment și de analiză, talkshow-uri, buletine de știri din lume și multe alte produse de calitate vor putea fi urmărite zilnic, doar la postul nostru de televiziune.

Toamna aceasta, „Televiziunea oamenilor liberi” – TV8, vine cu noi schimbări. Pe lângă emisiunile existente, de luni până vineri, în exclusivitate pentru Moldova, vor fi difuzate seriale de la postul de televiziune britanic – BBC. Printre acestea „Hotel Babylon”, care va fi difuzat începând cu ora 18:00. În fiecare zi de vineri, la TV8, va derula serialul „Luther”, începând cu aceeași oră.

Tot din 18 septembrie, de luni până joi, în casele dumneavoastră revine emisiunea „Politica”, cu Natalia Morari.

Iar începând cu ora 16:00, de luni până vineri, TV8 va aduce în casele moldovenilor retrospectiva celor mai importante evenimente, de la postul de televiziune Current Time (Настоящее Время), coagulate în emisiunile: «Бизнес-план» , «Ждем в гости с Зурабом Двали», și «Час Тимура Олевского».

De luni până duminica, de la ora 11 până la 19, la fiecare oră, veți putea urmări știri externe de la „Current Time”, cu durata de 5 minute.

Pe lângă emisiunile interactive aflate deja în grila TV8, va apărea și emisiunea „Lumina”, prezentată de Andrei Bolocan, care își propune să realizeze o retrospectivă a celor mai importante evenimentelor din decursul unei săptămânii.

În curând, cei pasionați de automobilism și adrenalină vor putea urmări emisiunea „AutoBlog.md”, realizată de Constantin Mihalachi.

Iar, de la portalul de știri pentru tineri Diez.md va fi preluata emisiunea „The Bean Bag Theory!”, produsul mediatic care își propune să nu facă politică, ci să-i prezinte pe cei care o fac.