/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Din 18 septembrie, TV8 va avea o grilă nouă! Înlocuim contentul rusesc cu produse europene de la BBC și Current Time

missing
15 septembrie 2017, ora 15:57

Toamna aceasta, „Televiziunea oamenilor liberi” – TV8, vine cu noi schimbări. Pe lângă emisiunile existente, de luni până vineri, în exclusivitate pentru Moldova, vor fi difuzate seriale de la postul de televiziune britanic – BBC. Printre acestea „Hotel Babylon”, care va fi difuzat începând cu ora 18:00. În fiecare zi de vineri, la TV8, va derula serialul „Luther”, începând cu aceeași oră.

Tot din 18 septembrie, de luni până joi, în casele dumneavoastră revine emisiunea „Politica”, cu Natalia Morari.

Iar începând cu ora 16:00, de luni până vineri, TV8 va aduce în casele moldovenilor retrospectiva celor mai importante evenimente, de la postul de televiziune Current Time (Настоящее Время), coagulate în emisiunile: «Бизнес-план» , «Ждем в гости с Зурабом Двали», și «Час Тимура Олевского».

De luni până duminica, de la ora 11 până la 19, la fiecare oră, veți putea urmări știri externe de la „Current Time”, cu durata de 5 minute.

Pe lângă emisiunile interactive aflate deja în grila TV8, va apărea și emisiunea „Lumina”, prezentată de Andrei Bolocan, care își propune să realizeze o retrospectivă a celor mai importante evenimentelor din decursul unei săptămânii.

În curând, cei pasionați de automobilism și adrenalină vor putea urmări emisiunea „AutoBlog.md”, realizată de Constantin Mihalachi.

Iar, de la portalul de știri pentru tineri Diez.md va fi preluata emisiunea „The Bean Bag Theory!”, produsul mediatic care își propune să nu facă politică, ci să-i prezinte pe cei care o fac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram