Punct important pentru Sheriff Tiraspol la meciul de debut din cadrul grupei „F” în grupele Europa League. Viespile au remizat în deplasare, scor 0-0 cu gruparea ceha FC Zlin. În alte partide din debut, Steaua București i-a umilit pe cei de la Victoria Pilzen cu 3-0.

Sheriff Tiraspol a dominat partida și a avut mai multe intervenții periculoase. Elevii lui Roberto Bordin nu au reușit să înscrie chiar dacă au pus presiune maximă la poarta adversă.

Nu s-a marcat nici în cealaltă partidă din grupa „F” dintre clubul danez Kopenhaga și Lokomotiv Moscova. Toate echipele din grupă au acumulat câte un punct. Următorul meci din cadrul Europa League, „Sheriff” îl va disputa pe 28 septembrie, acasă, împotriva celor de la Kopenhaga.

Steaua-București a avut o seară fantastică la debutul în grupele Europa League. Elevii lui Nicolae Dică au trecut de cehii de la Victoria Pilzen cu scorul de 3-0 . Budescu s-a remarcat cu o execuție peste portar.

Următorul meci din cadrul competiției Europa League, Steaua-București îl va disputa pe 28 septembrie, în deplasare, împotriva formației Lugano.