/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Atenție, șoferi! La intersecția străzilor A. Russo și N. Dimo s-a modificat regimul de lucru al semafoarelor

missing
16 septembrie 2017, ora 09:35

Astfel, pentru fluxul de transport ce execută manevra de cotire la stânga din str. A. Russo spre str. N. Dimo, a fost instalat un segment adițional la obiectivul de semafoare din str. A. Russo. De asemenea, pentru fluidizarea traficului în această intersecție a fost instalat indicatorul rutier 5.37.2 (direcția de deplasare pe benzi), care avertizează din timp conducătorii auto.

Menționăm că aceste modificări au fost operate pentru securizarea traficului rutier în intersecție, dar și pentru dispersarea fluxului de transport ce execută manevra de cotire la stânga din str. A. Russo spre str. N. Dimo de fluxul de transport care circulă înainte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram