/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Legumele de sezon mai ieftine la piață. Prețurile variază între 5 și 15 lei

missing
16 septembrie 2017, ora 10:36

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 15 lei, iar săptămâna trecută începea cu 18 lei-22 de lei. Dovleceii se vând cu 8 lei kilogramul. Cartofii la majoritatea tarabelor sunt la prețul de săptămâna trecută – 6 lei per kilogram, în unele locuri cartofii pot fi cumpăraţi şi cu 5 lei. Varza se vinde la preţul de 4-5 lei/kg. Dacă săptămâna trecută verdeața costa 5 lei legătură, astăzi poate fi găsită cu 4 lei.

Sunt în creştere însă prețurile unor fructe de sezon. Prunele pot fi cumpărate cu 13 lei/kg. Săptămâna trecută costau 8 lei. Un kilogram de coarne se vânde cu 15 şi18 lei. Zmeura este la preţul de 30 de lei kilogramul. Prețul unui kilogram de struguri este de 12 lei, în creştere ușoară faţă de acum o săptămână. Piersicii se vând la preţul de săptămâna trecută – 12 lei kilogramul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram