Față de săptămâna trecută, la piaţă se atestă preţuri mai scăzute la unele legume. Un kilogram de roşii poate fi cumpărat şi cu 5 lei. Castraveții pornesc de la 7-8 lei kilogramul, în timp ce acum o săptămână ajungeau la 10 lei. Un kilogram de ardei porneşte de la 9 lei, iar de vinete – de la 10 lei. Săptămâna trecută atât ardeii, cât şi vinetele costau 10 lei kilogramul, transmite IPN.

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 15 lei, iar săptămâna trecută începea cu 18 lei-22 de lei. Dovleceii se vând cu 8 lei kilogramul. Cartofii la majoritatea tarabelor sunt la prețul de săptămâna trecută – 6 lei per kilogram, în unele locuri cartofii pot fi cumpăraţi şi cu 5 lei. Varza se vinde la preţul de 4-5 lei/kg. Dacă săptămâna trecută verdeața costa 5 lei legătură, astăzi poate fi găsită cu 4 lei.

Sunt în creştere însă prețurile unor fructe de sezon. Prunele pot fi cumpărate cu 13 lei/kg. Săptămâna trecută costau 8 lei. Un kilogram de coarne se vânde cu 15 şi18 lei. Zmeura este la preţul de 30 de lei kilogramul. Prețul unui kilogram de struguri este de 12 lei, în creştere ușoară faţă de acum o săptămână. Piersicii se vând la preţul de săptămâna trecută – 12 lei kilogramul.