/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Dinu Plîngău, ales președinte al aripii de tineret a Platformei Demnitate și Adevăr – Tinerii DA

missing
18 septembrie 2017, ora 12:50

Andrei Năstase, președintele formațiunii PDA, prezent la eveniment, a subliniat faptul că „tinerii au stat la baza mișcării protestatare și nu exagerez deloc când spun că tot datorită lor avem astăzi Platforma DA. Iar Dinu a fost cel care m-a convins definitiv să revin în Moldova și să lupt pentru oamenii acestei țări și viitorul lor în libertate. Sunt foarte mândru de tinerii Platformei.”

Dinu Plîngău, la rândul său, a declarat: „Noi chiar suntem altfel. Arătați-mi un alt partid din Moldova, în afară de Platforma DA, în care atât de mulți tineri fac parte din conducere, unde președintele îi cunoaște pe fiecare pe nume, unde ideile generate de tineri conduc la schimbări în societate și în viața politică. Platforma DA e tânără și energică, și vrem să investim în viitor. Pentru asta, trebuie să suflecăm mânecile, să muncim împreună, să rezistăm presiunilor care nu ne ocolesc nici pe noi, să fim curajoși dar chibzuiți în același timp, și să fim la fel de uniți și deschiși în continuare.”

În cadrul ședinței Consiliului Tinerilor DA, s-a discutat despre planurile de viitor ale organizație, despre stabilirea unor parteneriate, doi dintre care au acceptat deja colaborare, despre desfășurarea unor programe educaționale inedite pentru tinerii cu ambiții politice, despre campania națională Un Milion De Mâini, care își propune și încurajarea tinerilor în viața politică, precum și despre acțiunile întreprinse pentru a mobiliza populația la protestul din ziua următoare.

Tinerii DA este a 38-a organizație a Platformei Demnitate și Adevăr, după cea de femei și alte 36 locale din practic fiecare raion al țării. Tinerii activi și dornici de a se implica în proiecte social-politice inedite, pot trimite un email la contact@da.md sau să viziteze pagina de Facebook: fb.com/tineriida.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram