/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Moldovenii cu amenzi contravenţionale nu vor putea ieşi din ţară. Poliția de Frontieră neagă informația

missing
18 septembrie 2017, ora 07:51

Update. Poliția de Frontieră a infirmat informația privind interdicția de a părăsi țara pentru persoanele ce au amenzi neachitate.

Știrea inițială. Cei de la MAI susţin că acest mecanism va spori încasările la bugetul de stat, dar şi va simplifica procedura de lucru a agenţilor constatatori. În plus, cei care planifică să iasă din ţară trebuie să ţină cont de faptul că amenzile stabilite de Poliţia de Frontieră, Biroul Migraţie şi Azil, dar şi de instituţiile de drept – nu pot fi achitate la posturile vamale.

Anul trecut au fost constatate aproape 420 de mii de contravenţii şi aplicate amenzi în valoare de peste 190 de milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram