/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Șoferul microbuzului care a intrat în mulțime la protest a fost reținut de polițiști. PPDA: „Este o capcană a poliției”

missing
18 septembrie 2017, ora 10:33

Potrivit organizatorilor, șoferul era responsabil de sunet și avea misiunea de a transporta boxele pe scările televiziunii naționale, astfel încât mulțimea să protesteze în fața clădirii și să nu o vandalizeze. Șoferul ar fi avut permisiunea verbală a polițiștilor de a parcurge acel traseu pe contrasens, însă la un moment dat acesta a fost oprit de forțele de ordine, iar șoferul s-ar fi speriat și a fugit de la fața locului.

Amintim că, în timpul protestelor din 17 septembrie, un microbuz ar fi intrat în mulțime și s-a deplasat în direcția cordonului viu de polițiști. Potrivit poliției, bărbatul aflat la volan, care s-a demonstrat că nu este proprietarul mașinii, a fugit de la fața locului. Ulterior și proprietarul automobilului, un bărbat de 43 de ani din raionul Hâncești, a încercat să fugă de la fața locului, deplasându-se pe contrasens cu mijlocul de transport, unde a fost stopat de agenții de patrulare și escortat la Inspectorat pentru documentare.

În acest cotext, PDM a emis astăzi un comunicat în care condamnă acest incident: „PDM cere instituţiilor abilitate să investigheze de urgenţă acest incident, în modul cel mai transparent, să prezinte opiniei publice cine sunt cei care au încercat să comită această faptă”.

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram