/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Candu, despre opoziție: Le vom da o mână de ajutor să se organizeze

19 septembrie 2017, ora 12:59

„R. Moldova și societatea moldovenească are nevoie de o opoziție consolidată, opoziție care să poată să-și formuleze clar viziunile”, susține Candu. În acest context s-a decis să ofere partidelor de opoziție acces la informații privind actul guvernării.

„În cadrul ședinței am discutat despre posibilitățile de a oferi opoziției mecanisme de acces în unele platforme instituționale, sau unele organe de lucru, pentru a fi mai bine informați, să-și poată formula mai bine propunerile, să aibă acces la actul guvernării în sens de cunoștințe și să înțeleagă mai bine care sunt procesele. Cu alte cuvinte dacă ei nu se pot organiza, să le dăm noi o mână de ajutor să se organizeze”, a declarat Candu în cadrul breafingului săptămânal al PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram