/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

800 kg de carne de porc fără acte de provenienţă, confiscată de poliţişti. Urma să fie vândută la Piața Centrală

missing
20 septembrie 2017, ora 10:38

Potrivit datelor inspectorilor de patrulare, șoferul automobilului de model „Mercedes Vito” s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, care intenționa să comercializeze carnea de porc în Piața Centrală din capitală. Automobilul împreună cu marfa și conducătorul auto au fost escortați și predați Inspectoratului de Poliție Botanica pentru stabilirea circumstanțelor.

Conform legislației în vigoare, dacă va fi găsit vinovat de transporturea mărfilor fără dovada originii şi a provenienţei lor, bărbatul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.

Inspectoratul Național de Patrulare întreprinde permanent măsuri pe teritoriul țării, pentru prevenirea și combaterea activităților de transportare ilicită de mărfuri.

De asemenea, INP recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spații improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar, sau în sistem de vânzare stradal, în care nu este asigurată o temperatură și o stare de igienă corespunzătoare, în scopul evitării apariției îmbolnăvirilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram