/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Dodon le-a oferit membrilor „DoReDos”, câștigătorii Novaia Volna - 2017, titlul onorific de „Artist Emerit”

20 septembrie 2017, ora 13:59

„Felicit formația „DoReDoS” cu prestația excelentă şi locul I la Concursul Internațional de Cântec al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017”, care a avut loc la Soci, Federația Rusă. Astăzi, pentru succesele obținute la concursul „Novaia Volna-2017”, precum și pentru contribuție substanțială la promovarea unei imagini favorabile a Republicii Moldova peste hotare, am conferit fiecărui membru al formației titlul onorific de „Artist Emerit”, iar producătorului colectivului artistic – medalia „Meritul Civic”. Sunteţi mândria Moldovei”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții Moldovei au interpretat trei piese în concurs, dintre care două au fost în limba română. Trupa „DoReDos” s-a clasat pe prima poziție alături de reprezentanții Uzbekistanului și al Armeniei. Cele trei țări au avut același punctaj – 362 de puncte.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram