Juventus Torino își continuă evoluția excelentă în campionatul Italiei, acumulând punctajul maxim după cinci etape disputate. Aseară, „Bătrâna Doamnă” a trecut la limită de Fiorentina cu scorul de 1-0. În alt meci din Seria A, Echipa conaționalului nostru Artur Ioniță, „Cagliari”, a suferit aseară a 3-ia înfrângere.

Juventus Torino s-a chinuit minute bune pentru a înscrie unicul gol al partidei. Prima șansă reală i-a revenit argentinianului Dybala, care a trimis balonul pe lângă poarta adversă, din lovitură liberă. Golul victoriei a venit abia în repriza secundă, prin reluarea excelentă cu capul al lui Mandzukic.

Scorul a rămas neschimbat până la final, iar Bianconerii au înregistrat a 5-cea victorie consecutiv, din 5 partide disputate, având la activ 15 puncte. Tot fără înfrângeri și cu același punctaj merge Napoli în Seria A.

Albaștrii au trecut în deplasare cu 1-4 de Lazio.

Cu moldoveanul Artur Ioniță titular, Cagliari nu a reușit să scoată un rezultat pozitiv aseară împotriva celor de la Sasuollo. Echipa conaționalului nostru a fost învinsă la limită acasă cu scorul de 0-1. Cagliari ocupă momentan locul 11 în seria A, cu 6 puncte la activ.