/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Juventus și Napoli, fără înfrângeri. Echipa lui Ioniță, Cagliari, a fost învinsă într-un meci din Seria A

missing
21 septembrie 2017, ora 17:25

Juventus Torino s-a chinuit minute bune pentru a înscrie unicul gol al partidei. Prima șansă reală i-a revenit argentinianului Dybala, care a trimis balonul pe lângă poarta adversă, din lovitură liberă. Golul victoriei a venit abia în repriza secundă, prin reluarea excelentă cu capul al lui Mandzukic.

Scorul a rămas neschimbat până la final, iar Bianconerii au înregistrat a 5-cea victorie consecutiv, din 5 partide disputate, având la activ 15 puncte. Tot fără înfrângeri și cu același punctaj merge Napoli în Seria A.

Albaștrii au trecut în deplasare cu 1-4 de Lazio.

Cu moldoveanul Artur Ioniță titular, Cagliari nu a reușit să scoată un rezultat pozitiv aseară împotriva celor de la Sasuollo. Echipa conaționalului nostru a fost învinsă la limită acasă cu scorul de 0-1. Cagliari ocupă momentan locul 11 în seria A, cu 6 puncte la activ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram