/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Real, prima înfrângere în Campionatul Spaniei. Borussia Dortumnd a redevenit lider în Germania

missing
21 septembrie 2017, ora 17:00

Real Madrid a înregistrat încă un rezultat slab la începutul acestui sezon și rămâne fără victorie acasă după 5 etape disputate în LA Liga. Elevii lui Zidane au cedat aseară, pe teren propriu, în fața celor de la Real Betis cu 0-1. Oaspeții au început mai în forță partida și puteau deschide scorul chiar în minutul 3. Carvahal a salvat, însă, eroic.

Revenit după suspendare, Ronaldo a avut mai multe ocazii care, însă, nu s-au finalizat cu gol. După mai multe ocazii la ambele porți și fără gol marcat pe parcursul a 90 de minute, surpriza a venit în prelungirile reprizei secunde prin golul lui Antonio Sanabria.

După înfrângerea de aseară, Real s-a distanțat la 7 puncte de marea rivală FC Barcelona și la 5 puncte de ocupanta locului secund, Sevillia. Ultimii au trecut aseară de Las Palmas cu scorul de 1-0.

Iar în campionatul Germaniei, lideră a redevenit Borussia Dortmund după ce a trecut spectaculos aseară, în deplasare, de Hamburg cu scorul de 0-3. Sinji Cagawa, Aubameyang si Pulisici au marcat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram