/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Președintele vrea să meargă din nou la Bruxelles: „UE este unul din cei mai importanți parteneri”

23 septembrie 2017, ora 11:38

„Domnul Peter Michalko cunoaște îndeaproape situația din țara noastră, deoarece a activat în Republica Moldova în diverse funcții și în diferite perioade, din anii 90 pînă în prezent. Uniunea Europeană este vecinul nostru și unul din cei mai importanți parteneri, iar dinamica relațiilor sper că va fi în creștere. De asemenea, am pledat pentru intensificarea relațiilor de cooperare între Republica Moldova şi Uniunea Europeană în vederea realizării mai multor proiecte de interes comun în diverse domenii. Am convenit cu ambasadorul să avem un dialog constructiv și continuu”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a mai întreprins o vizită la Bruxelles la începutul acestui an. Președintele a afirmat atunci că optează în continuare pentru anularea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram