/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Facebook va afişa reclame în funcţie de magazinele fizice pe care le-ai vizitat

missing
24 septembrie 2017, ora 08:49

Facebook a anunţat noi unelte pentru promovare offline, care folosesc datele de localizare şi activităţile desfăşurate pe telefonul mobil pentru a livra mesaje promoţionale personalizate. Astfel, utilizatorii de dispozitive mobile care au acordat la instalarea aplicaţiei permisiuni pentru folosirea coordonatelor de localizare vor avea istoricul deplasărilor pus la dispoziţia companiilor de publicitate.

Noul serviciu de promovare pe baza locaţiilor nu se limitează la mazinele vizitate offline, utilizatorii Facebook care nu au ieşit recent la cumpărături primind alt tip de reclame intenţionate pentru atragerea clienţilor noi, personalizate în funcţie de zona în care aceştia se află la momentul respectiv. Spre exemplu, la vizitarea unui alt oraş vei vedea reclame care promovează ofertele magazinelor locale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram