Turnul Eiffel a primit 300 de milioane de vizitatori de la deschiderea sa în 1889 și va marca acest eveniment cu mult fast, la 28 septembrie la Paris, incluzând în program muzical, o expoziție de fotografii și o iluminare deosebită pentru această ocazie specială, relatează Agerpres.

Într-un comunicat dat publicității de compania care administrează Tour Eiffel se arată că se dorește prin acest fel să se mulțumească tuturor celor care au vizitat acest monument de-a lungul anilor.

Joi 28 septembrie se va auzi muzică la toate etajele emblematicului monument parizian, cu o trupă de jazz la primul etaj, trompetiști la etajul doi și flaute la ultimul nivel.

Tot la primul etaj va avea loc și un spectacol susținut de reputați DJ, avându-i în program pe Isa GT, Michel D & Riks, Louise Chen și Jean Tonique.

A fost pus la punct și un spectacol special de lumini care se va repeta la fiecare jumătate de oră, în intervalul 19:30 (ora locală) și miezul nopții.

Va fi de asemenea amplasat un perete, cu lungimea de 12 metri, pe care vor fi expuse fotografiile pe care și le vor face dacă doresc vizitatorii la baza turnului, însoțite de mesajul ‘300.000.000 de mulțumiri’.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!