/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Poliția investighează scandalul produs în microbuzul 112. Ce pedeapsă riscă femeile care s-au tras de păr

25 septembrie 2017, ora 12:11

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele cazului și să audieze martorii, iar persoanele implicate în acest incident ar putea fi acuzate de huliganism sau tulburare a liniștii publice.

Pentru huliganism acestea ar putea fi sancționate cu o amendă de la 6 la 30 de unități convenționale sau 20-60 de ore de muncă în folosul comunității, iar tulburarea ordinii publice este sancționată cu o amendă de la 9 la 18 unități convenționale.

Menționăm că acum câteva zile, mai multe pasagere care circulau în microbuzul de pe ruta numărul 112 din Capitală s-au luat la bătaie din cauza unui loc pe scaun. Femeile s-au înjurat reciproc și s-au tras de păr, iar pasagerii au reușit cu greu să le despartă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram