/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Produse alimentare fără acte de provenienţă, descoperite de polițiști. Marfa urma să ajungă în magazinele din țară

missing
26 septembrie 2017, ora 09:29

Șoferul, s-a devedit a fi un bărbat de 37 de ani, locuitor al raionului Ștefan-Vodă. Pe lângă faptul că marfa era transportată în condiții antisanitare, conducătorul auto nu deţinea actele necesare. Întrebat, șoferul a recunoscut că transporta marfa pentru a o comercializa în magazine alimentare din Republica Moldova.

Atât marfa, cât și conducătorul auto au fost conduși la Inspectoratul de poliție pentru documentare și stabilirea circumstanțelor. Conform legislației în vigoare, dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfurilor fără dovada originii şi a provenienței lor, șoferul riscă o amendă de la 3.000 la 4.500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram